Erişilebilirlik

California'da Bowling Salonunda Silahlı Saldırı


Amerika’nın California eyaletinin Torrance kasabasında bir bowling salonundaki silahlı saldırıda üç kişi hayatını kaybetti dört kişi de yaralandı.

Torrance Emniyet Müdürlüğü yetkilileri gece yarısından hemen önce bir bowling salonunda silah sesleri duyulduğu ihbarı aldıklarını açıkladı.

Olay yerine giden ekipler Gable House Bowl adlı mekanda ölü ve yaralılarla karşılaştı. Polis olay yerini kontrol altına alırken Twitter hesabından yaptığı açıklamayla bölge halkının olay yerinden uzak durmasını istedi.

Yapılan açıklamada silahlı saldırının olduğu bowling salonunda üç kişinin hayatını kaybettiği dört kişinin de yaralandığı belirtildi. Yaralılardan ikisinin hastaneye kaldırıldığı diğer ikisine ise olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi uygulandığı ifade edildi.

Saldırının neden ve kim tarafından yapıldığı henüz bilinmiyor. Ancak bowling salonunda bulunan görgü tanıkları salon içerisindeki kalabalık iki grup arasında ilk olarak büyük bir kavga çıktığını, ardından da silah sesleri duyulduğunu anlattı. Görgü tanıklarından biri kaçarken arka arkaya 15 el silah sesi duyduğunu söyledi. Saldırının yaşandığı kasaba Los Angeles'a 32 kilometre uzaklıkta.

STÜDYO VOA

IMF Avrupa Dairesi Direktörü Kammer: “Türkiye’deki ekonomik programı destekliyoruz” – 19 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:51 0:00
XS
SM
MD
LG