Erişilebilirlik

Bahçeli AKP’yle Ortak Liste İddialarını Yalanladı


(ARŞİV)
(ARŞİV)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere partisi ve AKP’nin ortak listeyle gireceği iddialarını yalanladı.

Bu konuda son günlerde bir kara kampanyanın yürütüldüğünü belirten Bahçeli, MHP’nin seçimlere kendi amblemi ve milletvekili adaylarıyla katılacağını açıkladı.

Twitter’dan yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı’ndaki diğer iki parti Büyük Birlik Partisi ve Yeniden Refah Partisi’nin seçimlere kendi parti logoları ve adaylarıyla katılacağını hatırlatan Bahçeli, “Cumhur İttifakı’nı teşkil eden iki partinin kendi adıyla, amblemiyle ve adaylarıyla seçime katılmaları sözkonusu iken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak liste hazırlığına teşne olması ve buna tevessül etmesi doğru, mantıklı ve makul bir seçenek olmayacaktır” ifadesini kullandı.

MHP lideri açıklamasında, “Milliyetçi Hareket Partisi, milletvekili genel seçiminde, tüm seçim çevrelerinde olmak suretiyle üç hilal amblemiyle ve değerli milletvekili adaylarıyla demokratik mücadelesini yapacak, nihayetinde hak ettiği, layık olduğu, hasretle beklediği başarıya kesinlikle ulaşacaktır” sözlerine yer verdi.

MHP’nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise adayının net olduğunun altını çizen Bahçeli, “Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bütün imkan ve inancımızla Sayın Cumhurbaşkanı’nın tekrar seçilmesi hususunda kesintisiz sürdürülen mücadele devam edecektir” dedi.

STÜDYO VOA

Mehmet Şimşek’ten “harcamaları azaltma” mesajı - 18 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG