Erişilebilirlik

Cumhuriyetçiler Politikalarını Halka Açıklıyor


Amerika Temsilciler Meclisi’nin Cumhuriyetçi partili üyeleri, Kasım ayındaki Kongre seçiminde çoğunluğu kazandıkları takdirde, uygulayacakları politikaları halka açıklayacak.

Cumhuriyetçilerin seçim kampanyasının bir parçası olacak olarak hazırlanan belge, Amerika’ya Taahhüt adını taşıyor. Belge federal harcamaların 2008 yılı düzeyine indirilmesini ve Başkan Barack Obama’nın sağlık reformunun iptalini öngörüyor. Cumhuriyetçiler, güvenlik personeli hariç hükümete eleman alınmasının da dondurulmasını istiyor.

Kongre’nin Demokrat partili üyeleri planı eleştirdi. Demokratlar söz konusu politikaların ülkenin sorunlarını artıracağını savunuyor.

Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi yayınladığı yazılı açıklamada Cumhuriyetçilerin, milyonlarca Amerikalı’ya zarar veren eski başarısız ekonomi politikalarına dönmek istediğini söyledi.

Kamuoyu yoklamaları, Cumhuriyetçiler’in seçimlerde şu anda sahip olduklarından daha fazla sandalye kazanacağına işaret ediyor. Cumhuriyetçiler’in Temsilciler Meclisi ve Senato’da çoğunluğu ele geçirme ihtimali bulunuyor.

XS
SM
MD
LG