Erişilebilirlik

New York’ta bıçaklı saldırı: Saldırgan dahil 5 ölü


Polis tarafından vurularak öldürülen saldırganın kullandığı bıçak olay yerinde bulundu.
Polis tarafından vurularak öldürülen saldırganın kullandığı bıçak olay yerinde bulundu.

New York'un Queens bölgesinde bir kişi sabah saatlerinde evde aralarında iki çocuğun da bulunduğu dört aile üyesini bıçaklayarak öldürdükten sonra polis tarafından vurularak öldürüldü.

Yetkililer saldırganın elinde kasap bıçağı bulunduğunu açıkladı.

New York Polisi, Queens'in Far Rockaway mahallesindeki olayı bildirmek üzere bir kız çocuğunun aradığını ve "kuzeninin aile üyelerini öldürdüğünü" söylediğini belirtti.

Polisin gazetecilere verdiği bilgiye göre 38 yaşındaki şüpheli, olay yerine gelen iki polis memurunu da bıçakladı. Polis memurlarından birinin daha sonra saldırganı vurarak öldürdüğü kaydedildi.

Polis, şüphelinin daha önce aile içi şiddet vakası nedeniyle tutuklandığını söyledi. Yaralanan iki polis memuru hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtiliyor.

Polis, bıçaklanarak öldürülen dört kişinin 12 yaşında bir erkek çocuk, 11 yaşında bir kız çocuğu, 44 yaşında bir kadın ve 30'lu yaşlarda bir erkek olduğunu söyledi.

11 yaşındaki çocuğun evin önünde, diğer üçünün ise yatak odalarında bulunduğu açıklandı.

Polis, 61 yaşındaki bir kadının da bıçaklandığını ve hastanede tedavi altında olduğu ve durumunun kritik olduğu bilgisini de paylaştı.

Şüphelinin evin oturma odasındaki bir kanepeyi ateşe vermesi üzerine polis memurlarının eve girmeden önce itfaiyenin gelmesini beklemek zorunda kaldığı kaydedildi.

Forum

STÜDYO VOA

“Görüş ayrılıkları olsa bile İsrail’in güvenliğine taahhüdümüz güçlü” – 7 Mayıs
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:27:46 0:00
XS
SM
MD
LG