Erişilebilirlik

Spor Dünyasında Vaka Sayıları Artıyor


Spor dünyasında Corona virüsü salgınına yakalanan sporcuların sayısı artıyor. Son olarak Galatasaraylı futbolcu Arda Turan da Corona testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Sabah saatlerinde Galatasaray kulübünden yapılan açıklamada, profesyonel futbol takımından 3 futbolcunun daha Corona virüsü testlerinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Daha önceki iki vakayla birlikte Galatasaray’da virüse yakalanan futbolcu sayısı 5’e yükselmiş oldu.

Kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu futbolculardan birinin Arda Turan olduğu ortaya çıktı. Arda Turan, paylaşımında ,“Dün yapılan Covid-19 testimin sonucu pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi ve izolasyon altındayım. En kısa zamanda görüşmek üzere…” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklamada da profesyonel futbol takımında virüse yakalanan futbolcu sayısının 8’e yükseldiği duyurulmuştu. Beşiktaş kulübü, yaptığı açıklamada, sporcuların karantina ve tedavi süreçlerine başlanıldığını belirtmişti.

Üç gün önce Fenerbahçe Spor Kulübü de Kadın Basketbol takımında teknik ekip, personel ve sporculardan toplam 18 kişinin Corona virüsü test sonuçlarının pozitif çıktığını açıklamıştı. Fenerbahçe ayrıca 2 gün önce milli maç için ülkesine giden Ekvadorlu futbolcusu Enner Valencia’nın da test sonucunun pozitif çıktığını açıklamıştı.

STÜDYO VOA

Köprü kazasının ardından milyarlarca dolarlık tazminat bekleniyor – 28 Mart
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG