Erişilebilirlik

'Terörle Mücadelede Taviz Verilmeyecek'


'Terörle Mücadelede Taviz Verilmeyecek'
'Terörle Mücadelede Taviz Verilmeyecek'

ORSAM ve Beykent Üniversitesi Başdanışmanı Emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu kritik MGK toplantısını değerlendirdi

Son dönemde artan terör saldırılarının değerlendirildiği Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısında terörle mücadele konusunda taviz verilmeyeceği vurgulandı.

Altı buçuk saat süren MGK toplantısının ardından yapılan açıklamada, "Terör örgütü ve yandaşlarının ülkemizin birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğünü hedef alan menfur saldırılarının devletimizin ve milletimizin kararlılığı karşısında hiçbir zaman amacına ulaşamayacağı konusundaki kat'i inanç ile bu alandaki mücadeleye bu tehdit bertaraf edilene kadar taviz verilmeksizin devam edileceği hususundaki irade teyit edilmiştir" denildi.

Açıklamada Uluslararası işbirliğinin önemi de vurgulandı ve başta komşu ülkeler olmak üzere dost ve müttefik ülkelerin terörle mücadelede dayanışma sergilemeleri çağrısında bulunuldu.

Türkiye'nin farklı noktalarında yaşanan terör saldırılarının ardından Milli Güvenlik Kurulu’nun bu toplantısı ayrı bir önem taşıyordu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün başkanlığında toplanan kurula Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, MİT Müsteşarıyla ilgili bakanlar ve kuvvet komutanları katıldı.

ORSAM ve Beykent Üniversitesi Başdanışmanı Emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu radyomuza kritik MGK toplantısını değerlendirdi.



XS
SM
MD
LG