Erişilebilirlik

The Sopranos Dizisinin Ünlü Yıldızı Öldü


51 yaşındaki James Ganolfini "The Sopranos" adlı televizyon dizisinde gizlice psikiyatri tedavisi gören eli kanlı bir mafya babasını canlandırıyordu

"The Sopranos" adlı ünlü televizyon dizisinin tanınmış aktörü James Gandolfini, İtalya’da tatilde olduğu sırada hayatını kaybetti.

Doktorlar 51 yaşındaki aktörün kalp krizi geçirdiğini ve kendisini hayata döndürme çabalarının sonuç vermediğini söyledi. Gandolfini İtalya’da bir film festivaline katılacaktı.

James Gandolfini, The Sopranos dizisinde gizlice psikiyatri tedavisi gören eli kanlı mafya babası Tony Soprano’yu canlandırıyordu.

Dizinin yapımcısı David Chase Gandolfini’nin bir deha olduğunu, zamanın en iyi oyuncularından biri olduğunu söyledi. Aynı dizide kendisiyle birlikte rol alan Edie Falco ise, Gandolfini’yi Tony Soprano’nun tam zıddı, oldukça cömert bir kişi olarak tanımladı.

New Jersey doğumlu Gandolfini Robert Redford’la “The Last Castle”, Sean Penn’le “All the King’s Men” filminde rol aldı. James Gandolfini, geçen yıl Usame bin Ladin operasyonunun anlatıldığı Zero Dark Thirty filminde de CIA’nin eski Başkanı Leon Panetta’yı canlandırmıştı.

STÜDYO VOA

ABD üniversitelerinde Gazze protestoları yayılıyor - 24 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:22 0:00
XS
SM
MD
LG