Erişilebilirlik

Türk Hava Yolları'nın Yeni Yüzü Ünlü Basketçi Kobe Bryant


Türk Hava Yolları'nın Yeni Yüzü Ünlü Basketçi Kobe Bryant
Türk Hava Yolları'nın Yeni Yüzü Ünlü Basketçi Kobe Bryant

Türk Hava Yolları, ünlü basketbolcu Kobe Bryant’la iki yıllık bir reklam anlaşması imzaladığını açıkladı. Türk Havayolları yakında Los Angeles-İstanbul seferlerine başlıyor. Los Angeles’dan Avrupa’ya uğramadan İstanbul’a uçacak olan Türk Havayolları Kasım ayında da Washington-İstanbul arasında seferlere başlamıştı.

Türk Hava Yolları’nın basın açıklamasına göre, Los Angeles Lakers takımının savunma oyuncusu Kobe Bryant, Türk Havayolları için bir reklam filmi çevirecek, film tüm dünyada televizyonlarda ve sinema salonlarında gösterilecek. Reklam filminin 2011 başında Türk Hava Yolları’nın Los Angeles-İstanbul seferlerine başlayacağı günlerde Amerika ve Ortadoğu ülkelerinde gösterime gireceği bildiriliyor.

Kobe Bryant reklam kampanyası çerçevesinde İstanbul’a da gidecek. Ünlü basketbolcu, “Bugüne kadar Türkiye’ye gitmedim ama basketbolcu bütün arkadaşlarım dünyanın en görülmeye değer ülkelerinden biri olduğunu söylüyor,” diyor.

Çapkınlığı yüzünden birkaç yıl reklam anlaşmaları tehlikeye giren Kobe Bryant, basketboldaki başarısıyla yeniden göze girdi ve durumunu düzeltti.

XS
SM
MD
LG