Erişilebilirlik

"Türkiye’yi Terörle Dizayn Etmek İsteyenlere Taviz Yok"


Türkiye’de muhalefet cephesindeki altı lider, İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde düzenlenen terör saldırısına ilişkin “Terörü, terör örgütlerini ve terörden medet umanları lanetliyoruz. Bizler, Türkiye’yi terör saldırılarıyla dizayn etmek isteyenlere karşı kararlı duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Terörle mücadelenin hukuk devletinin en öncelikli görevlerinden birisi olduğu inancındayız” mesajını paylaştı.

”Türkiye’yi Terörle Dizayn Etmek İsteyenlere Taviz Yok”
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:03:36 0:00

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Lideri Meral Akşener, Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun “altılı masa” iş birliği kapsamındaki sekizinci toplantısı başladı.

Toplantıda öncelikli gündem başlığı olarak İstiklal Caddesi’nde dün düzenlenen terör saldırısı ele alındı.

Liderler tarafından “hain terör saldırısı” olarak nitelendirilen olaya ilişkin yapılan ortak açıklamada, ölenlere başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileği paylaşıldı.

Açıklamada, “Milletimizin başı sağ olsun. Terörü, terör örgütlerini ve terörden medet umanları lanetliyoruz. Bizler, Türkiye’yi terör saldırılarıyla dizayn etmek isteyenlere karşı kararlı duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Terör örgütlerinin amaçlarına ulaşmalarına hiçbir koşulda müsaade etmeyeceğiz. Terörle mücadelenin hukuk devletinin en öncelikli görevlerinden birisi olduğu inancındayız. Bu mücadele sonuç alana dek sürdürülmelidir. Bizler sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve kararlıyız. Milletimizin barış, huzur ve güven ortamında yaşaması hepimizin elindedir. Ülkemizin yarınlarını demokratik bir hukuk devletinde güvenle kuracağız. Bütün zorlukları hep birlikte aşacağız” denildi.

STÜDYO VOA

Mehmet Şimşek’ten “harcamaları azaltma” mesajı - 18 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG