Erişilebilirlik

Yeni iPad Satışlarında Rekor


Apple şirketinin başkanı Tim Cook yeni iPad satışlarının rekor kırdığını açıkladı

Apple şirketinin başkanı Tim Cook hafta sonunda satışa sunulan yeni iPad satışlarının rekor düzeyde olduğunu söyledi. Uzmanlar, Apple’in kesin satış rakamlarını bildirmediğini söylemekle birlikte daha önce Apple’ın açıkladığı 1 milyon dolarlık satış hedefini tutturduklarını doğruluyor.

Geçmişte olduğu gibi, Apple’in ilk haftadaki iPad satışlarını yine halka açıklaması beklenmiyor. Apple bunun yerine, geleceğe dönük satış hedeflerini açıklayacak. Apple’in ürünlerini satan eBay gibi perakendeci şirketlerin ise kendi rakamlarını açıklaması bekleniyor.

Eskiden olduğu gibi, yine medya ve uzmanlar yeni çıkan iPad’ın getirdiği teknolojik gelişimi sorguluyor. Apple yetkililerinin buna vereceği yanıt, büyük olasılıkla artık klasikleşmiş “daha hızlı veri bağlantısı ve daha iyi ekran” olacak. Ancak Apple şirketi başkanının belirttiği gibi yeni çıkan iPad’lerin satışı, daha önceki iPad 2’nin satışlarını geçtiyse, geçtiğimiz haftasonu satışa çıkan yeni iPad’ler tüketici gözünde değerli bir ürün olmayı başarmış sayılacak.

STÜDYO VOA

ABD Ordusu, Gazze açıklarında geçici iskeleyi kurdu - 16 Mayıs
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:58 0:00
XS
SM
MD
LG