16 Ağustos Çarşamba Gününden Fotoğraflar

Elvis Presley ölümün 40’ncı  yıldönümünde  Tennessee eyaletinin Memphis kentindeki evinin önünde tüm dünyadan gelen hayranlarının yaktığı mumlarla anıldı.

Çin’in Liaoning eyaletinin Shenyang kentindeki  bi domuz çiftliğinde yetiştiricileri domuzları günlük egzersiz sırasında bir platformdan suya itiyor.

Mızrak dövüşçüleri Luke Binks and Andrew McKinnon,  Avustralya, Sydney’deki Dünya Mızrak Dövüşü Şampiyonası’nda fotoğraf çekimi için poz veriyor.

Guam adası Tumon koyunda bir kadın lastik bir botla denize açılmış . Guam Valiliği Kuzey Kore’nin adaya füze fırlatma tehdidinin adanın turizmini etkilemediğini açık aldı.

Beyaz ırkçıların gösterisinde öldürülen Heather Heyer’in Paramount Sinema Salonu önündeki anma töreni sırasında yerde duran fotoğrafı.

Paris’teki Notre Dame  Katedrali’nde ‘Meryem’in Göğe Çıkışı’ bayramı etkinlikleri kapasamındaki katolik töreninde din adamlarının arasında duran bir Fransız asker.

Almanya’nın Leipzig kentindeki hayvanat bahçesinde annesi Padana’nın yanında dinlenen bebek orangutan. 5 Ağustos’ta doğan bebek orangutanın cinsiyeti henüz bilinmiyor.

Portekiz’de Macao yakınlarındaki Chao de Codes köylüleri evlerine sadece birkaç metre yakınlarına kadar ulaşan yangını söndürmeye çalışan yangın söndürme uçaklarının alevlere su döküşünü izliyor.Hızla ilerleyen yangın dev gri duman bulutları oluşturmuş.

Pekin’deki bir ticaret merkezi binasının önündeki heykele yansıyan insanlar ve bitkiler.

Filistinli bir kadın bir İsrail yerleşimi yakınlarında 3 Yahudi yerleşimciyi öldürdükten sonra İsrailli yetkiler tarafından Batı Şeria’daki Ramallah yakınlarındaki Kobar köyündeki evi yerle bir edilen Filistinli’nin evinden geriye kalanlara bakıyor.

Sarande kenti yakınlarında bir adam serinlemek için  kendini Blue Eye’ın berrak suyuna bırakmış. 50  metre derinliğindeki havuz 10 derece sıcaklığında.