Günün Fotoğrafları

Ramallah yakınlarındaki Filistinliler, Ras Karkar köyü yakınında Yahudi yerleşim birimi yapılmasını protesto ediyor. 

Bir süre önce beyin kanserinden hayatını kaybeden Cumhuriyetçi Arizona Senatörü ve eski başkan adayı John McCain'in cenazesi, anma töreni için çalıştığı Kongre binasına getirildi. Çalışma arkadaşlarının da katıldığı anma töreninde Kongre binasının ana kubbesi altındaki salonda sergilenen katafalkın hemen yanıbaşında duran kişi, bu mesafeden seçilemese de McCain'in eşi Cindy McCain.

Malezya'nın Putrajaya kentinde ulusal gün için düzenlenen geçit töreni

Ünlü şarkıcı Lady Gaga ve oyuncu Bradley Cooper, "Bir Yıldız Doğuyor" filminin yeni çekiminin Venedik Film Festivali'ndeki prömiyerinde.
 

ABD'li ünlü soul şarkıcısı Aretha Franklin için Detroit'te düzenlenen cenaze töreninde hazır bulunan Müslüman lider Louis Farrakhan, Rahip Al Sharpton, Rahip Jesse Jackson ve eski Başkan Bill Clinton.

Venezüela'nın başkenti Caracas'ta elektrik kesintileri, iş çıkış saati metro hizmetlerinin aksamasına yol açtı. İnsanlar sıcakta saatlerce sokaklarda evlerine gitmek için bekledi.

Meksika'dan kaçak göçmenleri gizlice Teksas sınırından Amerika'ya sokmayı başaran genç, trafikte o kadar şanslı değildi. Kaza yapıp yaralanınca polislere yakalandı.

Çin'de yeni kurulan hızlı tren hattı test ediliyor. Hat Jiangsu bölgesindeki Yancheng'den, doğudaki Jiangsu bölgesine ait Lianyungang'a uzanıyor.