Günün Fotoğrafları

Japonya’nın kuzeyindeki Hokkaido adasında yaşanan depremin tetiklediği toprak kaymasının ardından Atsuma’da toprak altında kalan evler.

İdlib’de evlerinden edilmiş Suriyeliler Türkiye’nin kurduğu mülteci kampında. Kamp, Cilvegözü’nün karşısındaki Bab el Hava sınır kapısına yakın konumda yer alıyor.

California’nın Delta ilçesinde orman yangınları devam ederken aradan süzülen bir trenin ışıkları. 

Kosova’nın Kukaj köyünde düzenlenen etnik festivale katılan gelin kıyafetli bir Bosnalı kadın. Yüzlerce yıllık gelenek uyarınca genç gelinin yüzü, köy yaşlılarınca boyanıyor. Her bir altın halkaysa yaşam döngülerini temsil ediyor. Ancak her yerde olduğu gibi bu geleneklere ilginin azalmasından şikayetçiler. 

Japonya’nın Hokkaido adasındaki deprem kış sporları merkezi Sapporo kentini de vurdu. 

Sırp tenisçi Novak Djokoviç, New York’ta devam eden ABD Açık Tenis Turnuvası’nda Avustralyalı rakibi John Millman’ı elemesinin ardından zaferini kutluyor.

Batı Şeria’daki bir Bedevi köyünde hayvanlarını otlatan bir Filistinli kadın.

Fransa’nın Le Havre limanında CMA CGM Antoine de Saint Exupery şilebinin denize indirilme töreninde gösteri yapan dansçılar. 

Aktör Christopher Reeve’in 1978 ve 1980 Superman filmi serilerinde giydiği kostüm, Londra’da açık arttırmaya sunulmaya hazırlanıyor.

Saalburg, Almanya’da Dünya Hoverkraft Şampiyonasına hazırlanan Avrupa Şampiyonu Fransız Denis Ragot.

Atlanta’da İngiliz rakibine karşı hafif sıklet bilek güreşini kazanan Amerikalı Geoff Hale, zaferini kutluyor.