Günün Fotoğrafları

Kırgızistan’da devam eden 2018 Dünya Göçebe Oyunları’nda mücadele eden Rus ve Kazak kökpar (buzkaşı) takımları. 

Japonya’nın batısını etkisi altına alan Jebi Tayfunu’nun ardından, Kobe’de üst üste yığılmış araçlar. Son 25 yılın en şiddetli tayfunu, Japonya’da toplam dokuz kişinin ölümüne yol açtı. Binlerce kişi de çevre havaalanlarında mahsur kaldı. 

Kenya’nın kuzeyindeki Turkana Gölü çevresine kurulan rüzgar türbinlerinin yanında keçilerini otlatan bir çoban. Turkana kabilesinin bir üyesi olan bu çobanın koltuğunun altındaki silah gözlerden kaçmıyor. (4 Eylül 2018)

California eyaletindeki Santa Monica dağlarında Ulusal Park Servisi görevlilerince bulunan bir yavru dağ aslanı (4 Eylül 2018)

Basra’da işsizlik protestoları günlerdir devam ediyor. Valiliğe giren göstericiler, kamu hizmetlerinin düzeltilmesini ve işsizliğe çözüm bulunmasını istiyor. (4 Eylül 2018)

Bu görüntü de Jebi Tayfunu’nun vurduğu Japonya’dan. Nişinomiya limanında rüzgarın sürüklediği gemi, dalgakırana çarpınca ikiye bölünmüş.

St. Piyer Meydanı’nda Meksikalı hacılarla birlikte şarkı söyleyen Papa Francis.

İsrailli sanatçı Sigalit Landau, son eserini gösteriyor. Ölü Deniz’in aşırı tuzlu suyunda tuz kristalleriyle kaplanmış bir balerin kostümü. 

Boston’da belediye meclisi üyesi Ayanna Pressley, Temsilciler Meclisi üyeliği için yapılan Demokrat Parti önseçimlerini kazanarak mevcut Kongre üyesi Michael Capuano’nun 6 Kasım’da seçimlere bir kez daha katılma hakkını elinden almış oldu.

Gordon tropik fırtınası Mississippi eyaletinin Waveland kıyılarına yaklaşırken denize giren 15 yaşındaki Jordan Carambat. (4 Eylül 2018)

Amerika Açık Tenis Turnuvası’da çeyrek finalde Çek rakibi Karolina Pliskova’yı yenen Amerikalı şampiyon tenisçi Serena Williams. (4 Eylül 2018)