17 Haziran Salı Gününden Fotoğraflar

Kuzey Hindistan'ın Amristar şehrinin banliyösü Manawala beldesinde tulumba suyu ile serinleyen bir çocuk.

16 Haziran 2014'de Amerika Birlesik Devletleri'nin Nebraska eyaletinin kuzeyindeki Pilger kasabasında ikiz tornado meydana geldi. ABD Ulusal Meteoroloji Dairesi bir mil mesafe ile en az iki hortumun kasabayı vurduğunu bildirdi.

A man prepares to put on his Jeremy Fitzgerald from Five Nights at Freddy's costume at the MCN Comic Con in east London.

Nepal'in başkenti Katmandu'daki Pashupatinath Tapınağı'nda mobil telefondan film izleyen Hint fakirleri.

Saldırıların ikinci gecesinden sonra Kenya sahilinin Somali sınırına 100 kilometre uzaklıktaki Kaisari'den eşyaları ile birlkte ayrılan kasaba sakinleri.

İngiliz moda tasarımcısı Nasir Mazhar'ın Victoria House'da gerçekleşen 2015 İlkbahar/ Yaz Erkek Koleksiyonu sunumu çok beğenildi.

Ailesi ile birlikte Pakistan'ın Bannu şehrinde bir okula sığınan Kuzey Veziristan'lı bir kız çocuğu.

Hollanda Kralı Willem-Alexander, sanatçı Vincent Olinet  ve Jan Teeuwisse Hollanda'nın Lahey şehrindeki 'Grandeur - French Sculpture Arts From Laurens Till Now' heykel sergisinin  açılışına katıldı.

Güney Brezilya'daki Iguazu Şelalesi'ni ziyaret eden turistler.

16 Haziran 2014 tarihinde oynanan 2014 Brezilya Dünya Kupası Gurup G, ABD-Gana futbol maçından sonra Kaliforniya'daki ABD taraftarlarının sevinci.

Güney İnglitere'de gerçekleşen ' Royal Ascot ' at yarışı festivalinin ilk gününde kameralara poz veren yarış meraklıları. 

16 Haziran 2014 Seattle Mariners-San Diego Padres beyzbol maçı.