24 Temmuz Çarşamba Gününden Fotoğraflar

Tahran’daki Filistin Meydanı’nda, Şii savaşçıların resmedildiği duvarın önünden geçen bir İranlı kadın.

Sıcaklığın 30 dereceyi geçtiği Almanya’nın Bavyera eyaletindeki bir köyde tramplen kulesinden göle atlayan bir çocuk.

Filipinler’in başkenti Manila’da bir karakolun teneke duvarlı nezarethanesinden dışarıya bakan tutuklular.

Endonezya’nın başkenti Cakarta’da kaldırımda uyuyan bir evsiz.

İsrail’in Gazze ablukasını ellerinde mumlarla protesto eden Filistinli çocuklar. Görüntüler, Gazze’nin kuzeyinde İsrail’e açılan Erez sınır kapısından.

Tayland’da iki haftayı aşkın süredir mağarada mahsur kaldıktan sonra kurtarılan futbolcu çocuklar, antrenörleriyle birlikte bir Budist tapınağında kutsanıyorlar. Gençler bu törenden Budist rahibi olarak çıkacak. Hallerinden memnunlar,  ama bunun bir bedeli, saçları sıfır numaraya vurdurmak.

Cebelitarık Boğazı’nda derme çatma tekneden kurtarılan mülteci kadın, İspanya’nın güneyindeki Tarifa limanına götürülüyor.

Avustralya’nın Melbourne kentinde “Şeker Cumhuriyeti” adlı müzede selfie çektiren bir ziyaretçi.

Münih’te Hellabrunn Hayvanat Bahçesi’nde esneyen bir babun.

Atina’da 70’i aşkın kişinin öldüğü ve hala çok sayıda kişinin kayıp olduğu orman yangınından sonra köpeğini arayan bir kadın, gördüğü manzara yüzünden şok içinde.

Fransa Bisiklet Turu’nun 16’ıncı etabında bir heykelin önünden geçen yarışçılar. Sarı formalı takım lideri İngiliz Geraint Thomas.

Başkan Donald Trump, Washington yakınlarındaki Andrews Hava Üssü’nde kendisini götürecek Air Force One adlı resmi uçağına binerken. Washington son birkaç gündür aşırı yağışların etkisi altında.