27 Temmuz Pazartesi Gününden Fotoğraflar

Orman yangınlarından sonra bir de sel felaketinin vurduğu Atina’nın kuzey bölgesindeki açık park yerinde selin tahrip ettiği araçları inceleyen acil durum görevlileri. (26 Temmuz 2016)

Fransa Bisiklet Turu’nun 19. Etabı’nda İngiliz Geraint Thomas’ın (sağ öndeki sarı formalı) liderlik ettiği ekip. 19. Etap, Lourdes’dan Laruns’a kadar 200 kilometreyi bulan bir parkurdan oluşuyor.

Kore Savaşı’nda ölen ve Kuzey Kore’nin yeni iade ettiği Amerikan askerlerinden birinin cenazesinden kalanlar BM bayrağına sarılı bir kutuda Güney Koreli bir asker tarafından taşınıyor. Fotoğraf Güney Kore’deki Osan Hava Üssü’nde çekilmiş. 

Batı Şeria’daki El Halil kentinde cuma namazı sonrasında İsrail askerleriyle çatışan Filistinli protestocular lastik yakarken fotoğraflanmış. 

Başkan Trump, Illinois eyaletindeki Granite City’de bulunan bir demir-çelik fabrikasını ziyaret ediyor. (26 Temmuz 2018)

Kızıyla birlikte gözaltından yeni çıkarılan kaçak göçmen Honduraslı baba, diğer ailelerle birlikte Texas eyaletinin McAllen kentinde otobüs durağında (26 Temmuz 2016)

İngiltere’nin güneybatısındaki meşhur Stonehenge anıtı arasında güneşin batışını fotoğraflarken geçen bir helikopter. (26 Temmuz 2016)

Aşırı sıcaklar Avrupa’yı hala kasıp kavururken, Parisliler, Eyfel Kulesi’nin yanındaki Trocadero Çeşmesi’nde serinlemeye çalışıyor.