Erişilebilirlik

Beyaz Saray'ın Yeni Organizasyon Direktörü Trump Oteli'nden


Beyaz Saray çalışanlarından Daniel Shanks, kırmızı halıyı süpürürken
Beyaz Saray çalışanlarından Daniel Shanks, kırmızı halıyı süpürürken

First Lady Melania Trump, Beyaz Saray konutu çalışanlarının başına yeni bir isim getirdi. Washington'daki Trump Oteli'nde çalışan Timothy Harleth, yeni organizasyon direktörü oldu.

Trump Oteli'nde odalardan sorumlu direktör olarak görev yapan Harleth, Beyaz Saray'daki 90 hizmetliden sorumlu olacak.

Harleth'in yeni görevini bir açıklamayla duyuran Melania Trump, "Timothy'nin ekibimize katılmasından çok memnunum. Yöneticilik becerileri ve etkileyici iş geçmişi sayesinde seçildi. Eşim ve ben, kendisinin Beyaz Saray'daki bu hayati rolde başarılı olacağını biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Timothy Harleth de bir açıklama yaparak, Trump ailesine yeni evlerinde hizmet etmekten onur duyduğunu söyledi. Harleth, "Deneyimimi, misafirperver ve lider biçimde, siyasi protokollere uyarak, ailenin ihtiyaçlarına sunmayı, bir yandan da Beyaz Saray'ın zengin tarihini korumayı dört gözle bekliyorum" dedi.

Beyaz Saray, konutun tek kadın organizasyon direktörü olan Angella Reid'in görevine geçen ay son vermişti.

Organizasyon direktörü, Beyaz Saray'ın müdürü olarak görev yapıyor. Başkan'ın ailesine, konut bölümünde dekorasyon ve lojistik konularında yardımcı oluyor.

Beyaz Saray'da 19'uncu yüzyılın sonunda başlatılan bu görevin ilk hali, Başkan ve eşiyle görüşecek misafirleri karşılamaktı.

STÜDYO VOA

Mehmet Şimşek’ten “harcamaları azaltma” mesajı - 18 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG