Erişilebilirlik

Elvis Presley’in Kızı Lisa Marie'den Yeni Albüm


Lisa Marie Presley 15 Mayıs’ta “Storm and Grace” adlı yeni bir albüm çıkarmaya hazırlanıyor. Bu sanatçının üçüncü albümü.

Ünlü rock and roll kralı Elvis Presley’in tek çocuğu olan Lisa Marie Presley, beş yıldır ilk albümünü çıkaracak. Albümün yapımcısı, müzik aranjörü Oscar ve Grammy ödüllü T-Bone Burnett. Lisa Marie, “Hiçbir şey planlamadan çalıştık ve ortaya gerçekten gurur duyduğum, tamamiyle beni, duygularımı yansıtan bir albüm çıktı, çok mutluyum” diyor.


Burnett de şarkıları çok beğendiğini ve albüm çalışması yapmayı kendisinin istediğini söylüyor. Burnett, “Doğrusu şarkıları merak ediyordum. Amerikan lüziğinin ikonlaşmış devlerinden Elvis Presley’in kızının neler yazdığını, nasıl bir mesajı olduğunu öğrenmek istedim. Şarkıları dinledim ve çok etekilendim. Hepsi son derece doğal, dürüst, duygusaldı. Babasının onunla gurur duyacağını düşündüm. Bence Lisa Marie Presley çok değerli bir halk şarkıcısı” diye konuşuyor.


Hayranları beş yıldır müzik çalışması yapmayan Lisa Marie Presley’in son albümünü merakla beklerken, bir zamanlar ünlü popçu Michael Jackson’la evlenip ayrılan Lisa Marie’nin bu albümle iyi bir çıkış yapacağını umuyor.

Dört çocuğu olan 1968 doğumlu Lisa Marie Presley ilk albümünü 8 Nisan 2003 yılında çıkardı. To Whom It May Concern adlı albüm, Billboard 200 listesinde beşinici sıraya çıktı. Şarakıların çoğunu Lisa Marie Presley yazdı.

İkinci albüm yine Nisan ayında 2005 yılında geldi. Now What adlı albüm 2005 yılı Kasım ayında listelerde ilk ona girdi. Storm and Grace Lisa Marie Presley’in üçüncü albümü.

XS
SM
MD
LG