Erişilebilirlik

New York Yine Işıklar İçinde


New York Yine Işıklar İçinde
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:01:43 0:00

Dünyanın en çok turist çeken kentlerinden biri olan New York, her yıl Aralık ayında daha da renkleniyor. Çünkü New York’taki mağazaların vitrinleri, ışıl ışıl yılbaşı süsleriyle donatılıyor.

New York kentindeki yeni yıl süslemelerinin yıldızı, şüphesiz Rockefeller Merkezi’ndeki yılbaşı ağacı. Hemen ardındansa, kent çevresindeki göz alıcı vitrinler geliyor.

Yılın bu zamanlarında, New York sakinleri ve turistler, Beşinci Cadde’deki lüks mağazalara bakmadan geçemiyor.

Saks Fifth Avenue mağazası, vitrin süslemeleri için, “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler” masalının 80’inci yılını kutlayan Disney şirketiyle işbirliği yapmış.

Pamuk Prenses ve yedi cüceler vitrinde boy gösteriyor.

Bergdorf Goodman adlı başka bir tanınmış mağazaysa, kentin müzelerini ve kültürel çeşitliliğini vitrinlerine taşımış. Her biri, New York Filarmoni Orkestrası veya New York Tarih Toplumu gibi kuruluşları hatırlatıyor.

Barneys mağazasıysa, daha modern bir süslemeye yer vermis. Haas Brothers şirketiyle birlikte tasarlanan dekorda, rengarenk hayvanlar ve karakterler dikkat çekiyor.

Kentin merkezine doğru ilerledikçe, bir zamanlar dünyanın en büyüklerinden biri olan Macy’s mağazasının önündeki kalabalık göze çarpıyor.

Kutup ayıları, fareler, trenler ve tramvaylar, kısacası burada herkese hitap edecek bir şeyler var.

New York’un ışıl ışıl yılbaşı vitrinleri, sadece çocukları değil yetişkinleri de mutlu ediyor.

STÜDYO VOA

El Chapo’nun oğluna Teksas’ta baskın – 26 Temmuz
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:58 0:00
XS
SM
MD
LG