Erişilebilirlik

Safi: 'ABD’nin Türkiye Politikaları Değişmez'


TBMM’nden dört milletvekili Amerika Dışişleri Bakanlığının daveti üzerine Amerika’da seçim kampanyasını izledi. Washington’dan sonra kilit eyaletler sayılan Florida, Nevada ve Ohio’da inceleme ve temaslar yapan milletvekillerinden Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul milletvekiliİsmail Safi, Türkiye’deki seçim kampanyalarına göre, Amerika’daki sürecin sönük kaldığını söyledi. Ancak Safi, olaysız ve ahenkli bir süreç yaşandığını belirtti.

Cumhuriyetçi veya Demokrat kim seçilirse seçilsin, dış politikada büyük bir değişiklik olmayacağını belirten İsmail Safi, Türk-Amerikan ilişkilerinde ve ABD’nin Ortadoğu politikasında değişiklik öngörmediğini kaydetti.

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul milletvekili İsmail Safi’yle Hülya Polat’ın yaptığı söyleşiyi aşağıdaki ses dosyasından dinleyebilirsiniz:

lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:00:00 0:00
Linki indirmek için

Hülya Polat’ın Adalet ve Kalkınma Partisi Diyarbakır milletvekili Cuma İşten ve Cumhuriyet Halk Partisi Ankara milletvekili Bülent Kuşoğlu ve Hatay milletvekili Refik Eryılmaz’la yaptığı söyleşileri www.amerikaninsesi.com’da bulabilirsiniz.

STÜDYO VOA

Köprü kazasının ardından milyarlarca dolarlık tazminat bekleniyor – 28 Mart
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:59 0:00
XS
SM
MD
LG