Erişilebilirlik

Ünlü Annelerin Formda Kalma Sırları


Halle Berry
Halle Berry

Hollywood'un Güzel Anneleri Hamilelik Sonrası Kilolarından Kısa Sürede Kurtulmayı Nasıl Başarıyor?

Hollywood'un göz kamaştıran anneleri hamilelik sonrası eski formlarına birkaç ay içinde nasıl kavuşuyor? Kimi 1 kimi 4 çocuk annesi ünlü yıldızların doğum sonrası fotoğrafları, akla estetik operasyon ya da genetik faktörleri getirse de, aslında birçok Hollywood yıldızının formda kalma sırı sıkı bir diyet ve düzenli egzersizi yaşam biçimi haline getirmiş olmaları.

Ünlü aktör Orlando Bloom’un model eşi Miranda Kerr, doğum yaptıktan yaklaşık bir yıl sonra podyumlara döndüğünde tıpkı eskisi gibi formda görünüyordu. Victoria’s Secret mankenlerinden Kerr’in sırrı: pilates ve yoga. Bu iki sporun formda kalmasında büyük etkisi olduğunu söyleyen Kerr, pilates sayesinde vücut kaslarına güç ve esneklik kazandırırken, yoga ile günün stresini atıyor. Kerr, pilates ve yoga dışında düzenli olarak egzersiz yapıyor. Ünlü modelin en favori egzersiz hareketi ise bacak ve kalça bölgesini sıkılaştıran ''squat'' yani çömelme hareketi. Miranda Kerr, formda kalmak için sporla birlikte düşük kalorili diyet uyguluyor.

Bir diğer Victoria’s Secret mankeni Adriana Lima da 1 çocuk annesi. Brezilyalı model, hamileliğin ardından haftada 6 gün ikişer saat egzersiz yaparak ve yeşil sebze ağırlıklı bir diyet uygulayarak eski formuna kısa sürede kavuştuğunu söylüyor.

1 çocuk annesi ünlü oyuncu Milla Jovovich, formunu korumak için evine ısmarladığı özel bir diyet uyguluyor. Hamilelik sonrası, ünlülerin özel spor eğitmeni Harley Pasternak ile çalışan Jovovich, haftada 5 gün özellikle karın kaslarını hedef alan yoğun bir egzersiz programı uygulayarak 5 ayda eski formuna kavuştuğunu söylüyor.

Halle Berry kızı Nahla’nın doğumundan sonra eski formuna kısa sürede kavuşan ünlülerden. Berry’nin sırrı: yüzme ve yoga.

Ünlü Annelerin Formda Kalma Sırları
Ünlü Annelerin Formda Kalma Sırları

Ünlü model- sunucu Heidi Klum, 4. çocuğunu dünyaya getirdikten sadece 5 hafta sonra Victoria’s Secret defilesi için podyuma çıktı. Düzgün fiziğiyle görenleri kendine hayran bırakan 38 yaşındaki Klum, düzenli sporun yanısıra çocuklarıyla devamlı aktif halde olmasının da formunu korumasında büyük etkisi olduğunu söylüyor.

STÜDYO VOA

ABD üniversitelerinde Gazze protestoları yayılıyor - 24 Nisan
lütfen bekleyin

No media source currently available

0:00 0:29:22 0:00
XS
SM
MD
LG