Erişilebilirlik

CANLI BLOG- İdlib'de Türk Güçlerine Saldırı

İdlib'de Türk güçlerinin hedef alındığı hava saldırı sonrasındaki gelişmeleri buradan izleyebilirsiniz

Yunanistan: 'Son 24 Saatte 4 Bin Yasadışı Girişe Engel Olundu'

Yunanistan tarafından yapılan açıklamada, Türkiye sınırından göçmenlerin geçişine müsade edilmemesi konusunda kararlı olduğu vurgulandı. Yunan yetkililer, son 24 saat içerisinde sınırlardan 4 bin yasadışı geçişin önlendiğini açıkladı. Yunanistan hem kara hem de denizde önlemlerin arttırılacağını da belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Sınırları Geçen Göçmen Sayısı 18 Bin Oldu'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Avrupa'ya geçmek isteyen göçmenlere müdahale etmeme kararı almasının ardından sınır kapılarını geçen göçmen sayısının, 18 bini bulduğunu söyledi. Erdoğan, bugün de yapılacak geçişlerle birlikte bu sayının 25 bini bulmasını beklediğini söyledi. Cumhurbaşkanı, Türkiye'nin Avrupa'ya gitmek isteyen göçmenlere kapıları kapatmayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İdlib'de 36 Şehidimiz Var'

İdlib'deki saldırının ardından bugün İstanbul'da katıldığı bir toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'deki şehit sayısının 36 olduğunu açıkladı. Erdoğan "Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Yunanistan Sınırında Mülteciler Yunan Polisiyle Çatışıyor

Türkiye'nin Yunanistan'la sınır kapısı olan Pazarkule ve çevresinde Yunanistan tarafına geçmeye çalışan mültecilerle, Yunan askerleri arasında yer yer çatışmalar yaşanıyor. Mülteciler, tampon bölgeden Yunanistan tarafına geçmelerine izin vermeyen Yunan askerlerine, taş ve sopalar fırlatırken Yunan askerleri de mültecilere göz yaşartıcı gazla müdahale ediyor. Askerlerin zaman zaman havaya ateş açtıkları da belirtiliyor.

Daha fazla

XS
SM
MD
LG